Verbouwing boerderij – kies voor een duurzaam ontwerp

feb 14, 2017   //   by admin   //   nieuws, verbouwing  //  Reacties uitgeschakeld voor Verbouwing boerderij – kies voor een duurzaam ontwerp

JASZ denkt mee over duurzame verbouwing boerderij

De wens om deze oude boerderij te verbouwen is uitgekomen. Het resultaat wordt een schitterende woning. Maar hoe pak je eigenlijk een verbouwing van een bestaande monumentale boerderij aan?

Duurzaamheid

Werk samen met een ervaren architect. Denk in ruimte en kwaliteiten. Kies voor een duurzaam plan. Wat is het inhoud van de duurzaamheid bij een boerderij verbouwing? Duurzaamheid zit niet alleen in materialen en energieverbruik, maar vooral ook in functionele oplossingen. Bijvoorbeeld wanneer een woning flexibel is ingericht zodat je er lang kan blijven wonen (levensloopbestendig). Of als je een deel van je woning later kan gebruiken als bed and breakfast (B&B). Of door de aanbouw een simpele grondvorm te geven en zo het geveloppervlak te verkleinen bespaar je een hoop materiaal en energie. Door één totaalvisie te maken ontstaat er een samenhangend geheel met veel licht en ruimte. Op lange termijn kan zelfs een duurdere oplossing meer rendabel zijn.

Diensten

We bieden graag onze diensten aan als professionele ondersteuning bij alle fases van een verbouwing. Dit plan startte met het creëren van een ontwerp en een visie voor het verbouwen van de boerderij. Vervolgens gaan we de vergunningen verzorgen en een technische beschrijving van de verbouwing opzetten. Ook bieden we graag professionele ondersteuning om de kosten en offertes te bezien en om de werkzaamheden van de aannemer te coördineren.

Lees hier over de verbouwing op onze website jaszworks.com.

Verbouwing boerderij op Goeree-Overflakkee

Comments are closed.