Jacht op bouwgrond in Hongarije

jan 25, 2017   //   by admin   //   nieuws  //  Reacties uitgeschakeld voor Jacht op bouwgrond in Hongarije

Deze prachtige bouwgrond in Hongarije is gevonden door een enthousiaste koper en verkeert in de laatste fase van de verkoop. Alle rompslomp rondom de verkoop transactie wordt door ons geregeld. Onze motto is à la warme JASZ de klant volledig te ontzorgen. 

Bouwgrond in Hongarije

De jacht op bouwgrond in Hongarije is inmiddels hard begonnen. Veel bouwkavels worden na jarenlange stilte op de markt nu op de lopende band verkocht. Het is steeds moeilijker bouwgrond voor particuliere woningen te vinden. De schaarste op populaire Hongaarse bouwlocaties zorgt bovendien voor torenhoge prijzen wat bouwgrond betreft. Na vele jaren van daling is ook het aantal van de afgegeven bouwvergunningen vorig jaar met een aanzienlijke snelheid gestegen. Dit zal resulteren in een stevige groei van het aantal nieuwe woningen. De Hongaarse overheid stimuleert de bouw van nieuwe woningen door een reeks van subsidieregelingen. Aangezien de afgelopen diepe crisis is er behoefte aan kleine appartementen en moderne&functionele vrijstaande huizen.

Tweede huis of bouwkavel

Wilt u ook een tweede huis of bouwkavel kopen in Hongarije,  dan is het nu misschien het laatste moment daarvoor. De locatie en het aantal vierkante meters bepalen de prijs van de kavels. De prijzen zijn over het algemeen nog een stuk lager dan in de rest van de EU. Verwacht wordt dat de prijzen stilaan naar een gelijk niveau zullen evolueren. We adviseren u graag over de kenmerken van de diverse locaties en bijbehorende prijzen. Lees meer over bouwgrond op onderstaande link: http://www.portfolio.hu/en/property/

Wij regelen alles voor u

Wij regelen alles omtrent de aankoop en verkoop van uw woning in Hongarije. Ook ondersteunen we u graag professioneel met een ontwerp of bouwadvies. Wij ontzorgen volledig onze klanten. Communicatie, transacties en afwikkeling zijn volledig transparant. Alle documenten en tekeningen worden tweetalig gemaakt. U hebt bij ons één aanspreekpunt die volledig bevoegd is om alle beslissingen te nemen. U kan rekenen op een volledig objectieve en neutrale hulp. We hebben goede kennis van de zakelijke en culturele verschillen tussen Hongarije en Nederland. 
Heeft u nog vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

 

Comments are closed.