Ütemterv

Stap 1. Voorbereiding

JASZ Ontwerp | Organisatie besteedt veel zorg aan de voorbereiding van acquisitie. Elk acquisitie is immers uniek. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen specifieke vragen. Wij bespreken met u uw specifieke wensen en hoe die te vertalen in de benadering van de markt: naar welk regio of stad gaat de interesse uit, welke economische sector wilt u benaderen, hoe staat het met de interne beschikbare capaciteiten en op welke termijn en tegen welke kosten mag de acquisitie-project worden uitgevoerd.

Uw acquisitie materiaal wordt aangemaakt naar wens. Doeltreffende en aansprekende promotiemateriaal wordt geschetst. De tekst wordt vertaald volgens afspraak naar de relevante taal. Een flyer/brochure of eventueel uw website wordt aangemaakt.

 

Stap 2. Onderzoeksperiode

Door het mobiliseren van het netwerk, verspreiden van uw reclamemateriaal via de relevante kanalen, publiciteit in de media en door deelname op netwerkevenementen en met gericht acquireren wordt de promotiemateriaal verspreid en onderzoek gedaan.

 

Stap 3. 2 geïnteresseerden leveren

De potentiele bedrijfsomgeving wordt in kaart gebracht aan de hand van bureauonderzoek en eventueel aanvullend veldwerk die wordt uitgevoerd in samenwerking met partners/specialisten.

Op basis van zorgzame onderzoek naar betrouwbare en professionele lokale partners levert JASZ de contactgegevens van 2 potentiele bedrijven voor samenwerking.

 

Stap 4. Relatiegesprek

JASZ gaat als professioneel vertegenwoordiger van uw bedrijf op gesprek met de 2 geïnteresseerde partners. Door middel van een PowerPoint presentatie wordt uw bedrijf geïntroduceerd. De mogelijkheden van de eventuele samenwerking en voorwaardes worden in kaart gebracht.